Μεταφορές

Η εταιρεία μας με πολλά χρόνια εμπειρία στον τομέα των εισαγωγών και εξαγωγών χιλιάδων προϊόντων, έχει χτίσει μία πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως Zmart Imports συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες για αποστολές χονδρικής και λιανικής από την Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα και το κόσμο.

Από την στιγμή της παραγγελίας σας, γίνεται έλεγχος κόστους της μεταφοράς ανάλογα με την περιοχή και τον όγκο της παραγγελίας και γίνεται η κατάλληλη επιλογή μεταφορικής εταιρείας ώστε να γίνει η καλύτερη εξυπηρέτηση και με χαμηλά μεταφορικά έξοδα.

Χονδρική

Η μεταφορά μικρών και μεγάλων παραγγελιών είναι εύκολη υπόθεση για εμάς. Υποστηρίζουμε μεγάλα καταστήματα λιανικής και αλυσίδες καταστημάτων σε πάνω από 7 χώρες στο εξωτερικό και αποστέλλουμε από μικρά δέματα μέχρι δεκάδες παλέτες προϊόντων ανά πελάτη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρέχουμε εξειδικευμένα προνόμια στους πελάτες μας εντός Θεσσαλονίκης ή σε πελάτες όπου η παραγγελία τους ξεπερνάει τα 550 ευρώ με χαμηλά ή και δωρεάν μεταφορικά.

Κάνε εγγραφή εδώ για να βλέπεις τις μειωμένες τιμές χονδρικής!

Παραλαβή από την αποθήκη

Ως πελάτης χονδρικής μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τη κεντρική αποθήκη μας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης κατόπιν επικοινωνίας στο 2310 279517. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά περισσότερα προϊόντα σε χαμηλές τιμές χονδρικής.

Στην αποθήκη μας μπορείτε να βρείτε gadget σε τιμές χονδρικής, διακοσμητικά σε τιμές χονδρικής, κούπες και ποτήρια σε τιμές χονδρικής, μάσκες και αντισηπτικά σε τιμές χονδρικής, παιχνίδια και επιτραπέζια σε τιμές χονδρικής, αξεσουάρ τσάντες και κοσμήματα σε τιμές χονδρικής, λαμπάδες και πασχαλινά σε τιμές χονδρικής, καλοκαιρινά σε τιμές χονδρικήςεποχιακά σε τιμές χονδρικής, προϊόντα περιποίησης για την γυναίκα και τον άντρα σε τιμές χονδρικής, αμέτρητα είδη για την κουζίνα σε τιμές χονδρικής, καθώς και αμέτρητα είδη δώρων σε τιμές χονδρικής. Στην αποθήκη μας θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα!

Λιανική

Η μεταφορά και αποστολή των παραγγελιών γίνεται με γνωστές Ταχυδρομικές ταχυμεταφορικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες και για διευκρινήσεις για αποστολές παραγγελιών, θα χαρούμε να βοηθήσουμε τηλεφωνικά στο 2310 279517.